ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
1325 views 0 comments

Αποχαιρετώντας το καλοκαίρι στην Art Gallery

by on Αύγουστος 26, 2014
 

Με μία ομαδική έκθεση δέκα σπουδαίων ελλήνων καλλιτεχνών με αναγνωρίσιμες από το φιλότεχνο κοινό υπογραφές, η Art Gallery Αθανασία Πεφτουλίδη, αποχαιρετά το καλοκαίρι.

Οι ζωγράφοι  Κωστής Γεωργίου, Τάσος Δήμος, Ανδρέας Δεβετζής, Χρήστος Κεχαγιόγλου, Αριστείδης Πατσόγλου (ζωγράφος-γλύπτης),  Κωνσταντίνος Ράμμος, Παύλος Σάμιος,  Μανώλης Χάρος και οι  Εβρίτες Δημοσθένης Σωτηρούδης (γλύπτης) Απόστολος Ιτσκούδης , προσθέτουν τη δική τους πινελιά στον εικαστικό αποχαιρετισμό της Art Gallery.

IMG_5914IMG_5904IMG_5904

«Με τις δημιουργίες των σημαντικών αυτών καλλιτεχνών βρήκαμε έναν όμορφο τρόπο να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι που φεύγει με έργα τέχνης, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεματολογίας και τεχνοτροπίας. Αποχαιρετάμε το καλοκαίρι, που βρίσκεται στο τέλος του, με έργα ζωγραφικής και γλυπτικής καλλιτεχνών που έχουν εκθέσει τη δουλειά τους στην Art Gallery και παρά  την κρίση, κάνουμε τον προγραμματισμό μας για τη νέα σεζόν παρουσιάζοντας καλλιτέχνες με εμμονή κι επιμονή στην ποιότητα. Άλλωστε η κρίση θέλει τέχνη» λέει στην ArtPress η Αθανασία Πεφτουλίδη.

IMG_5906

info

Ομαδική έκθεση «Αποχαιρετώντας το καλοκαίρι».

Διάρκεια μέχρι 15 Σεπτεμβρίου

Art Gallery, Σκρά 2-4,   Αλεξανδρούπολη

IMG_5909

Be the first to comment!
 
Leave a reply »