ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
763 views 0 comments

Διάλογος με την τέχνη

by on Ιούνιος 11, 2017
Details
 
Editor Rating
Total Score

Hover To Rate
User Rating
User Score

You have rated this

 

Την ικανοποίηση της για τον μεγάλο αριθμό φιλότεχνων της Αλεξανδρούπολης και της ευρύτερης περιοχής  που επισκέφθηκαν την έκθεση  του διεθνώς καταξιωμένου σύγχρονου Έλληνα  ζωγράφου και γλύπτη,  Κωστή Γεωργίου, υπό τον τίτλο «EGOMION»  και τα εγκωμιαστικά τους σχόλια για την έκθεση, εξέφρασε μιλώντας στην artpress-παραμεθόριες ματιές στον πολιτισμό, η ιδιοκτήτρια της Art Gallery, ζωγράφος,  Αθανασία Πεφτουλίδη.

«Η δύναμη και η αλήθεια των έργων του Κωστή Γεωργίου, ενός από τους κορυφαίους Έλληνες εικαστικούς,  και η υψηλή αισθητική τους κέντρισαν το ενδιαφέρον του κοινού. Μέσα από τα έργα του ο καλλιτέχνης επικοινωνεί με το κοινό που επισκέπτεται την έκθεση ανοίγοντας  έτσι έναν καθημερινό  διάλογο με την τέχνη.», προσθέτει.

PEGNION

Τα έργα γλυπτικής και ζωγραφικής που εκθέτει ο καλλιτέχνης στην art gallery αποτελούν έργα της τελευταίας περιόδου  του και παρουσιάζονται  για πρώτη φορά στο κοινό.

Η έκθεση  θα παρουσιασθεί στη συνέχεια στο Λονδίνο και στη Λεμεσό κι εντάσσεται στην μεγάλη περιοδεία  ατομικών εκθέσεων με μνημειακά έργα ζωγραφικής και γλυπτικής του  καλλιτέχνη στα μεγαλύτερα μουσεία και γκαλερί  του  κόσμου.

Info:

18156887_1309718882447479_531510268397218427_n

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Ιουνίου και θα είναι ανοιχτή για το κοινό από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Art Gallery Αθανασία Πεφτουλίδη,

Σκρά 2-4, Αλεξανδρούπολη,

Τηλ. 25510-81220

Be the first to comment!
 
Leave a reply »