ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
1293 views 0 comments

Χριστουγεννιάτικη έκθεση στην ART GALLERY της Αλεξανδρούπολης

by on Δεκέμβριος 9, 2013
Details
 
Editor Rating
Total Score

Hover To Rate
User Rating
User Score

You have rated this

 

της ΜΑΡΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Χριστουγεννιάτικη ομαδική έκθεση πραγματοποιεί από την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013  η αίθουσα τέχνης ART GALLERY.

Η έκθεση δίνει την ευκαιρία -με την χαμηλή τιμή του έργου – στο κοινό να δει, να γνωρίσει καλλιτέχνες και να αγοράσει έργα τους.

Αυτός είναι έξαλλου και ο στόχος της ιδιοκτήτριας της ART GALLERY , Αθανασίας Πεφτουλίδου, η οποία με τις επιλογές  και τις προτάσεις της φιλοδόξει να συμβάλλει στην εκτίμηση της καλλιτεχνικής δημιουργίας από το κοινό.

«Προτείνοντας έργα σε χαμηλές τιμές δε σημαίνει ωστόσο καμιά έκπτωση στην καλλιτεχνική τους αξία.» επισημαίνει.

IMG_5652

Έργα μικρών διαστάσεων 18 Ελλήνων καλλιτεχνών, χρωματιστά και ασπρόμαυρα, ζωγραφικά και ανάγλυφα, εντελώς διαφορετικά το ένα από το άλλο , παρατάσσονται στο μαύρο καμβά της αίθουσας και περιμένουν τους φιλοτέχνους για να «συνομιλήσουν» μαζί τους.

«Σε μία εποχή που η τέχνη δοκιμάζεται ποικιλοτρόπως, η παρουσία του κόσμου μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τις αισθητικές αξίες και τον πολιτισμό μας» ,σημειώνει η κυρία Πεφτουλίδου.

Στην έκθεση  συμμετέχουν οι εικαστικοί: Αριστείδης Πατσόγλου, Τάσος Δήμος, Κωνσταντίνος Ράμμος, Αντρέας Καράμπελας, Βασίλης Καρακατσάνης,  Μαρία Ραζή, Δημήτρης  Μοράρος, Χάρης Αναστασιάδης, Βαγγέλης  Διονάς, Γιάννης Κοντοβός, Βασίλης   Κατσιαφλιάνης , Κατερίνα Τσάμη, Φανή Μιχαηλίδου, Απόστολος Ιτσκούδης , Μπάμπης Φωτάκης, Νίκος Καμπασελέ, Ελίνα Χεριανίδου

 info

Χώρος: Αίθουσα τέχνης ART GALLERY ,Σκρα 2-4, Αλεξανδρούπολη

Πότε:
Εγκαίνια: Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, 19.00
Διάρκεια: 10 Δεκεμβρίου 2013-10Ιανουαρίου 2014
ανοιχτά όλη μέρα

Πληροφορίες: Τηλ.: 25510 81220

Be the first to comment!
 
Leave a reply »