Βιβλίο
522 views 0 comments

Η Διόπτρα αφηγείται Χριστουγεννιάτικες ιστορίες κάτω από το δέντρο

by on Δεκέμβριος 6, 2016
Details
 
Editor Rating
Total Score

Hover To Rate
User Rating
User Score

You have rated this

 

Επιμέλεια: Βασίλης Κάργας

Παραμύθια και ιστορίες για τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που καλλιεργούν τη φαντασία των παιδιών. Το πνεύμα των Χριστουγέννων ενάντια στην κρίση. Οι εκδόσεις  «Διόπτρα» αφηγούνται στα παιδιά σας  τρυφερές ιστορίες μέσα από οκτώ  βιβλία που περιμένουν να τρυπώσουν στις κάλτσες που κρέμονται στο τζάκι.

Ταξιδέψτε με τα παιδιά σας με το έλκηθρο του Αι  Βασίλη, ανοίξτε το σάκο με τα δώρα του και  βοηθήστε τον να τα μοιράσει στην ώρα τους,  ζήστε μια μαγική περιπέτεια με τους  ταρανδούληδες,  βοηθήστε τον χιονάθρωπο να διαλέξει δώρο για την πολική αρκούδα  και χτίστε μαζί τους το χριστουγεννιάτικο βιβλιοπυργάκι.

Το χριστουγεννιάτικο βιβλιοπυργάκι μου

%ce%b2%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%b9%ce%bf%cf%80%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%ac%ce%ba%ce%b9

Ένα διασκεδαστικό και πρακτικό βιβλίο-παιχνίδι για να ζήσετε με το παιδί σας το πνεύμα των Χριστουγέννων. Αυτό το  βιβλίο μαθαίνει στο παιδί να μετράει μέχρι το δέκα, ενώ παράλληλα εξοικειώνεται με τα χρώματα και τις λέξεις των Χριστουγέννων.

Τα οχτώ πανέμορφα χρωματιστά τουβλάκια θα κάνουν τις γιορτές ένα ατελείωτο παιχνίδι και θα βοηθήσουν το παιδί να αναπτύξει τις δεξιότητές του. Με τα εκπαιδευτικά τουβλάκια θα δώσετε τροφή στη φαντασία του παιδιού και θα ζήσετε το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Η Πρωτοχρονιά του Άγιου-Βασίλη

%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%ce%bf%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%b7-%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%bb%ce%b7

Περάστε με το παιδί σας τις πιο διασκεδαστικές γιορτές με παζλ, παιχνίδια και περισσότερα από 250 αυτοκόλλητα. Ακολουθήστε τον Άγιο Βασίλη, καθώς ετοιμάζεται για την πιο πολυάσχολη νύχτα του χρόνου.  Το έλκηθρο είναι φορτωμένο με δώρα και οι τάρανδοι έτοιμοι για μια μαγική περιπέτεια.

Τρίγωνα κάλαντα με γρίφους και παιχνίδια

Ταξιδέψτε  με τα παιδιά σας με το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη, γνωρίστε τα χαρούμενα ταρανδάκια και τους αστείους χιονάνθρωπους και ζήστε μαζί τους μια φανταστική περιπέτεια στον Βόρειο Πόλο!

Με περισσότερα από 1.000 γιορτινά αυτοκόλλητα, χαρτονένιες κατασκευές, απίθανους γρίφους και λαβύρινθους, ζωγραφική και υπέροχα παιχνίδια, θα περάσετε με τα παιδιά σας ατέλειωτες ώρες διασκέδασης τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς!

Η πιο μεγάλη νύχτα του Άγιου Βασίλη!

%ce%b7-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%b7-%ce%bd%cf%8d%cf%87%cf%84%ce%b1

Μια χαρούμενη γιορτινή ιστορία με φανταστικά δαχτυλάκια μαριονέτες! Ο Άγιος Βασίλης βάζει τα δυνατά του  για τις γιορτές, μα θα προλάβει  να ετοιμάσει όλα τα δώρα στην ώρα τους; Τα παιδιά θα λατρέψουν αυτές  τις χαρούμενες γιορτινές ιστορίες!

Ο Άγιος Βασίλης και ο σάκος με τα δώρα

%ce%bf-%cf%83%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%b1

Ο Άγιος Βασίλης βιάζεται να μοιράσει τα παιχνίδια στα παιδιά! Πού είναι όμως ο σάκος με τα δώρα;  Έχει ψάξει παντού, μα δεν τον βρίσκει… Θα τον βοηθήσουν το Ξωτικό και ο Τάρανδος  να ανακαλύψει τον χαμένο σάκο;

Η Πρωτοχρονιά του Ταρανδούλη

%cf%84%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%b4%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b7%cf%82

Οι τάρανδοι του Άγιου Βασίλη ετοιμάζονταν όλο τον χρόνο για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Θα καταφέρουν να μοιράσουν όλα τα δώρα; Ανακαλύψτε το σε αυτό  το διασκεδαστικό βιβλίο, γεμάτο με παζλ, παιχνίδια και 250 αυτοκόλλητα που θα κάνουν τις γιορτές των παιδιών σας  αξέχαστες!

Το τέλειο δώρο του χιονάνθρωπου!

%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%b9%ce%bf-%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%bf

Μια γαργαλιστική γιορτινή περιπέτεια με φανταστικά δαχτυλάκια μαριονέτες!

Οχ, όχι! Είναι Παραμονή Πρωτοχρονιάς κι ο Χιονάνθρωπος ξέχασε να πάρει δώρο για την Πολική Αρκούδα! Θα τον βοηθήσουν οι φίλοι του να βρει γρήγορα το τέλειο δώρο;

100 Παραθυράκια γνώσης – Χαρούμενη Πρωτοχρονιά

%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b7-%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%ce%bf%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%b1

Αυτό το βιβλίο φέρνει έναν φανταστικό τρόπο να μάθετε στο παιδί εκατό νέες λέξεις για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, που θα τις συνδέσει µε τη σωστή σημασία τους. Τα στοιχεία και τα παραθυράκια που ανοιγοκλείνουν θα κεντρίσουν την περιέργειά του ξανά και ξανά και θα περάσετε ατελείωτες ώρες διασκέδασης και δημιουργίας!

 

Be the first to comment!
 
Leave a reply »