Βιβλίο
1053 views 0 comments

«Οι ζωές της Χλόης» δια χειρός Σάντρας Βούλγαρη

by on Νοέμβριος 6, 2014
 

Της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

«Το βιβλίο μου αυτό το έγραψα περισσότερο ως ένα σενάριο για μια ταινία ή ένα θεατρικό έργο και αυτό λειτούργησε σαν ένας πίνακας με πολλά επίπεδα» λέει για το νέο της «παιδί» η Σάντρα Βούλγαρη.

Ξεφυλλίζοντας βρισκόμαστε ανάμεσα σε σκηνές και εικόνες από τις παράλληλες πραγματικότητες μιας γυναίκας που αναζητεί τον εαυτό της κυρίως μέσα από τον έρωτα. Η Χλόη, ο Μιχαήλ και ο Ερμής, είναι οι πρωταγωνιστές της ιστορίας που εκτυλίσσεται στο παρόν. Ανάμεσα στα κεφάλαια που εξιστορούν στιγμές της ζωής τους, εναλλάσσονται οι μονόλογοι μιας γυναίκας, οι αναδρομές σε προηγούμενες ζωές της Χλόης αλλά και εικόνες ονειρικές που συμπληρώνουν την ιστορία. Σε αυτόν το μυστηριώδη κόσμο κινείται ένα άλογο, ο μονόκερως Λευκός, ο οποίος συνδέει μ’ έναν μαγικό τρόπο τις ζωές των ηρώων.

Photo 2

Μια σπουδή πάνω στον έρωτα και το όνειρο είναι το τρίτο βιβλίο της Σάντρας Βούλγαρη «Οι ζωές της Χλόης» από τις Εκδόσεις Φίλντισι, που μετά τον «Ισμαήλ» και τον «Κήπο με τα Όνειρα» μας καλεί σε μια νέα συγγραφική περιπλάνηση.

Be the first to comment!
 
Leave a reply »