Βιβλίο
826 views 0 comments

Ο «Βιβλιότοπος» στηρίζει την ελληνική οικογένεια με φθηνό και καλό βιβλίο

by on Νοέμβριος 2, 2015
Details
 
Editor Rating
Total Score

Hover To Rate
User Rating
User Score

You have rated this

 

Βιβλία σε πολύ χαμηλές τιμές μπορούν να  προμηθεύονται οι βιβλιόφιλοι της Μακεδονίας και της Θράκης από τον «Βιβλιότοπο»,  που θα λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη έως τις 31 Δεκεμβρίου.

Στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης,  στη μέση περίπου των οδών  Τσιμισκή και  Ερμού,  ο Βιβλιότοπος θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, προσελκύοντας βιβλιόφιλους κάθε ηλικίας και κυρίως τους νέους.

Ο «Βιβλιότοπος» φιλοδόξει  να γίνει πόλος έλξης χιλιάδων επισκεπτών της πόλης και από τους  νομούς της Βόρειας Ελλάδας με τις οικογένειες τους.

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και οι εκπαιδευτικοί μπορούν να προμηθεύονται παντός είδους βιβλία,  παιδικά, χειροτεχνίες, πάζλ  ιστορικά, λεξικά, εφηβικά ξένης και ελληνικής λογοτεχνίας, ποίησης, εκπαιδευτικά, σχολικά βοηθήματα, χάρτες, ταξιδιωτικούς οδηγούς κ.ά.

226378_208465995851907_7287275_n[1]

«Η αξία του βιβλίου πιστεύουμε ότι είναι διαχρονική και το κοινό μπορεί να αγοράζει σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές επιλέγοντας από τα χιλιάδες βιβλία που έχουν σταλεί από 100 και πλέον εκδότες από όλη τη χώρα.»,  επισημαίνει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας Χαράλαμπος Μπαρμπουνάκης.

«Σκοπός μας είναι φθηνό και καλό βιβλίο για όλους, να στηρίξουμε  την ελληνική οικογένεια στις δύσκολες αυτές οικονομικές συγκυρίες », τονίζει ο ίδιος.

Info:

Βιβλιότοπος

Βενιζέλου 30 (στο πρώην Ράδιο Κορασίδη), Θεσσαλονίκη

Ωράριο: καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, Σάββατο έως τις 8 το βράδυ και θα ακολουθείται  το ωράριο της αγοράς

 

 

 

Be the first to comment!
 
Leave a reply »