Συναυλίες
460 views 0 comments

Με μουσικούς ποιοτικούς ήχους θα πλημμυρίσει το artgallery café…

by on Αύγουστος 24, 2017
Details
 
Editor Rating
Total Score

Hover To Rate
User Rating
User Score

You have rated this

 

Σε rock, έντεχνους και παραδοσιακούς δρόμους θα μας ταξιδέψει με την αισθαντική φωνή του o ταλαντούχος τραγουδοποιός Γιάννης Κουλούσιας, σήμερα Πέμπτη βράδυ στο artgallery café και υπόσχεται ψυχική ευφορία.
Με ένα ρεπερτόριο από καινούρια τραγούδια που θα ενταχθούν στην πρώτη του δισκογραφική δουλειά και πολλά άλλα τραγούδια από τη πλούσια παράδοσή μας που έχουμε αγαπήσει, των Ελλήνων συνθετών και στιχουργών, από το ρεμπέτικο και τον Τσιτσάνη μέχρι τον τον Μανώλη Ρασούλη, τον Νίκο Παπάζογλου, Σωκράτη Μάλαμα, τον Ορφέα Περίδη, Αλκίνοο Ιωαννίδη,τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και άλλους αγαπημένους δημιουργούς.
Ο Γιάννης Κουλούσιας, γεννημένος στις 15 Ιανουαρίου 1980 στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης είναι ένας μουσικός και ερμηνευτής που ασχολείται με την έντεχνη και παραδοσιακή μουσική.
Η πρώτη του επαφή με τη μουσική γίνετε σε νηπιακή ηλικία όπου επηρεασμένος από την μεγάλη του αδερφή που μάθαινε κιθάρα, άρχισε να παρακολουθεί μαγεμένος τα μαθήματα μουσικής μαζί της. Επτά ετών απέκτησε την πρώτη του κιθάρα και ξεκινάει μαθήματα στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Σταυρούπολης όπου αργότερα εντάσσεται στην λαϊκή ορχήστρα του Δήμου.
Στη συνέχεια συμμετέχει σε διάφορα φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ ξεκινάει μαθήματα φωνητικής και παράλληλα ολοκληρώνει τις μουσικές σπουδές Αρμονίας στο Λυδικό Ωδείο Θεσσαλονίκης.
Από ηλικία 15 ετών εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές και καλλιτεχνικά καφέ της Θεσσαλονίκης. Το 2009 είχε την τύχη και την χαρά να γνωρίσει τον δάσκαλο της βυζαντινής μουσικής και πρωτοψάλτη Χρήστο Χαλκιά και να μαθητεύσει δίπλα του τη βυζαντινή μουσική και το παραδοσιακό τραγούδι.
Το 2011 δημιουργεί το συγκρότημα Μουσικό Πλήρωμα “Διαδρομές στην Παράδοση” και το Μουσικό Πλήρωμα “Ροκ Έντεχνες Αναζητήσεις” , όπου με τα δυο αυτά μουσικά σχήματα συμμετέχει σε πολιτιστικά μουσικά δρώμενα και φεστιβάλ δήμων και περιφερειών της Βόρειας Ελλάδας.

Info:
Πέμπτη 24 Αυγούστου μετά τις 20:00.
Art Gallery Cafe.

Ελληνικό ροκ, έντεχνο, παραδοσιακό.
Φωνή, κιθάρα, Ούτι, φυσαρμόνικα, μπαγλαμά, live looping.