Συναυλίες
998 views 0 comments

Οι Imam Baildi ανηφορίζουν στην Αλεξανδρούπολη

by on Νοέμβριος 8, 2013
Details
 
Editor Rating
Total Score

Hover To Rate
User Rating
User Score

You have rated this

 

Οι Imam Baildi, μετά από τη sold out συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής στην Αθήνα και από μια καλοκαιρινή περιοδεία με δεκάδες σταθμούς ανηφορίζουν στην Αλεξανδρούπολη και την ολοκαίνουρια μουσική σκηνή του Notos Stage την Πέμπτη 14/11!

Τη χρονιά που μας πέρασε οι Imam Baildi, «έσπασαν» για τα καλά τα ελληνικά σύνορα με το πρώτο τους ταξίδι στο «South by Southwest», το μεγαλύτερο music conference του πλανήτη στο Austin των ΗΠΑ και μία Ευρωπαϊκή περιοδεία με 20 συναυλίες.

Η παρέα των Imam λοιπόν επιστρέφει στην Β.Ελλάδα, με ακόμη περισσότερη ενέργεια και φρέσκες ιδέες από τα ταξίδια της, σε μία από τις περιορισμένες εμφανίσεις που θα κάνουν πριν φορέσουν ακουστικά και μπούν να ηχογραφήσουν το επόμενο album τους.

Η συνταγή είναι γνωστή και αγαπημένη σε όλες τις γωνιές του πλανήτη: οκτώ μουσικοί επί σκηνής συνδυάζουν τη μοναδική ατμόσφαιρα του παλιού με το νέο σε μουσικές παρεμβάσεις που αγαπάμε να χορεύουμε! Ο Ζαμπέτας συναντά το hip-hop, το μπουζούκι φλερτάρει με το electro swing, τα βαλκανικά πνευστά μιξάρονται με latin ενορχηστρώσεις και η νοσταλγική φωνή της Ρένας Μόρφη εναλλάσσεται με την εκρηκτική σκηνική παρουσία του MC Yinka.

Μια μουσική γιορτή με πολυαγαπημένες μουσικές αλχημείες, αλλά και κομμάτια από το album που έρχεται, μεταξύ των οποίων και το «Σημείωμα», το πρώτο κομμάτι σε μουσική και στίχους των Imam Baildi!

 
Info
Notos Stage :Τέρμα Καραολή & Δημητρίου (δίπλα στις Αποθήκες ΚΥΔΕΠ)
 
Τιμές εισιτηρίων: 10€Προσέλευση: 21:00

Τηλ. Επικοινωνίας/Κρατήσεων: 2551080060

Be the first to comment!
 
Leave a reply »