Συναυλίες
1103 views 0 comments

Ο Μπάμπης Στόκας στην Αλεξανδρούπολη

by on Νοέμβριος 20, 2013
Details
 
Editor Rating
Total Score

Hover To Rate
User Rating
User Score

You have rated this

 

Ο Μπάμπης Στόκας ανηφορίζει στην Αλεξανδρούπολη την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στο Notos Stage για να ταξιδέψει το κοινό σε μουσικά μονοπάτια με όχημα την ευαίσθητη αλλά και δυναμική του ερμηνεία.

Με εφόδιο τη σπουδαία φωνή του και την ξεχωριστή ερμηνεία του και με την ικανότητά του να κινείται δημιουργικά ανάμεσα σε ροκ τραγούδια, σε λαϊκά μονοπάτια αλλά και στις πιο τρυφερές μπαλάντες δεν μπορεί, παρά να συνεπάρει τους ακροατές  του!

Στη μουσική σκηνή Νotos Stage θα κάνει μια μουσική αναδρομή σε τραγούδια που τον χαρακτήρισαν: κομμάτια των Πυξ Λαξ που όλοι συνεχίζουμε να τραγουδάμε, επιλογή από τα λαϊκά που αγαπάει, τραγούδια της προσωπικής του διαδρομής, για να μας οδηγήσει τελικά στην πιο πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά, την «Αυλή των Τρελών», σε στίχους του Άλκη Αλκαίου.
Ένα πλούσιο και απρόσμενο ανθολόγιο αγαπημένων τραγουδιών, ερμηνευμένο πάντα με άξονα το προσωπικό αίσθημα του Μπάμπη Στόκα, που φέρνει τον ακροατή σε επαφή με μερικές από τις ωραιότερες στιγμές του νεότερου ελληνικού ρεπερτορίου.

Το σκοτάδι του ενός δυο μαζί το κάνουν φως… τραγουδά στον «Υπνόσακο» ο Μπάμπης Στόκας και θα μας ταξιδέψει παντού! Από την Ανατολή μέχρι τη Δύση, από το ροκ μέχρι τα λαϊκό, από το χθες μέχρι το σήμερα!

 

info:
Notos Stage
Τέρμα Καραολή & Δημητρίου
Τηλέφωνο: 2551080060
Ώρα έναρξης: 22.30
Τιμή εισόδου: 12€
Be the first to comment!
 
Leave a reply »