Συναυλίες
859 views 0 comments

«Τρανό» ρεμπέτικο στο Art Gallery Café

by on Σεπτέμβριος 19, 2017
Details
 
Editor Rating
Total Score

Hover To Rate
User Rating
User Score

You have rated this

 

Τσιτσάνης, Μάρκος, Παπαϊωάννου, Μητσάκης  και όλοι οι ρεμπέτες του ντουνιά δίνουν ραντεβού στο Art Gallery  Café,  την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου,  για μια βραδιά γεμάτη «Τρανό» ρεμπέτικο τραγούδι.

Ο Πέτρος και ο Βασίλης  Τρανός κλείνουν τριάντα χρόνια θητείας στο ρεμπέτικο τραγούδι και έχουν γράψει  με την καλλιτεχνική παρουσία τους, τη δική τους ιστορία στα μουσικά δρώμενα της Αλεξανδρούπολης.

Φίλοι των δύο καλλιτεχνών και του ρεμπέτικου τραγουδιού διοργανώνουν μια μοναδική βραδιά στο Art  Gallery-Café, στη διάρκεια της οποίας ο  Πέτρος και ο Βασίλης  θα ερμηνεύσουν με το μπαγλαμαδάκι και το μπουζούκι τους και την ξεχωριστή φωνή τους αθάνατα ρεμπέτικα τραγούδια.

Μαζί τους και ο γνωστός κιθαρίστας και ερμηνευτής Βαγγέλης Θεολογίδης.

Ο Πέτρος και ο Βασίλης Τρανός , ξεκίνησαν να παίζουν επαγγελματικά  το 1985. Έκτοτε έχουν  παίξει σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά της Αλεξανδρούπολης. Σημαντικός σταθμός στην πορεία τους ήταν το 1997,  όταν άνοιξαν το δικό τους  χώρο,  το ‘ΠΕΡΙΤΡΑΝΟ’,  το όποιο λειτούργησε με μεγάλη επιτυχία για  14 χρόνια,  έως το 2011,  οπότε  και έκλεισε λόγω  κρίσης.

Για το  «Περίτρανο» έχουν εκφραστεί με τα  καλυτέρα λόγια όσοι το είχαν επισκεφθεί, όχι μόνο από την Αλεξανδρούπολη, αλλά και από άλλες πόλεις καθώς και από την Τουρκία.

Μετά το κλείσιμο του «Περίτρανου» τα δύο αδέλφια τραγούδησαν σε μαγαζιά στην Τουρκία και την Ιταλία και είχαν μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό.

Όλα αυτά τα χρόνια προσέγγισαν με σεβασμό και με μεγάλη αγάπη  τα τραγούδια των αγαπημένων τους συνθετών, του Μάρκου Βαμβακάρη,  του Βασίλη Τσιτσάνη, του Γιάννη Παπαϊωάννου, του Γιώργου Μητσάκη και του Απόστολου  Χατζηχρήστου.

Info:

Βραδιά «Τρανού» ρεμπέτικου

Βασίλης Τρανός, μπαγλαμαδάκι-τραγούδι

Πέτρος Τρανός, μπουζούκι-τραγούδι

Βαγγέλης Θεολογίδης, κιθάρα-τραγούδι.

Παρασκευή,  22 Σεπτεμβρίου, ώρα 21.00

Αrt Gallery-Café

Σκρά 2-4,  Αλεξανδρούπολη

Τηλ. 25510-81220

Χορηγός επικοινωνίας

Artpress Παραμεθόριες ματιές στον πολιτισμό

Be the first to comment!
 
Leave a reply »