Θέατρο
713 views 0 comments

Η Χιονάτη συναντά τους επτά νάνους στην Αλεξανδρούπολη

by on Μάρτιος 29, 2017
Details
 
Editor Rating
Total Score

Hover To Rate
User Rating
User Score

You have rated this

 

To πολυαγαπημένο παραμύθι των παιδιών, «Η Χιονάτη και  οι 7 Νάνοι», παρουσιάζει στην Αλεξανδρούπολη η Παιδική Σκηνή Ροντίδη  σε θεατρική διασκευή.

Μέσα από μαγικά εφέ, και live τραγούδια, ο μικρός θεατής διασκεδάζει με τους ήρωες του  κλασσικού και διαχρονικού παραμυθιού των Αδερφών Γκριμ, συμμετέχοντας μαζί τους, στη δράση της παράστασης επί σκηνής.

Οι συντελεστές υπόσχονται μια παράσταση γεμάτη χρώματα κι ευαισθησία που θα  παρασύρει μικρούς και μεγάλους στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών,

Συντελεστές:

Η διασκευή – σκηνοθεσία είναι των Σωτηρία Αϊβαζίδη και  Χριστίνα Ντούκα και οι χορογραφίες της Κωνσταντίνας Καστέλλου.

Τους ρόλους ερμηνεύουν: Δέσποινα Τσαχουρίδου, Χριστίνα Ντούκα, Άσπα Μπατατόλη,  Λαμπρινός Καμπούρης, Στέργιος Μαδέρης, Σάββας Τραπεζάνογλου .

16195887_1375655839132803_9005753235532692163_n

38 χρόνια «ταξιδεύει» τα παιδιά

Η Παιδική Σκηνή Ροντίδη ιδρύεται το 1979 στη Θεσσαλονίκη και μαζί της, ο πρώτος επαγγελματικός παιδικός θίασος της πόλης. Με πλήρη συνείδηση και αγάπη για το παιδικό θέατρο, ο Γιώργος Ροντίδης, γράφοντας, διασκευάζοντας και σκηνοθετώντας εδώ και 38 χρόνια έχει παρουσιάσει πάνω από εξήντα παιδικές παραστάσεις, που είχαν σκοπό να ψυχαγωγήσουν, να ¨ταξιδέψουν¨, αλλά και να διδάξουν τον μικρό θεατή. Η πορεία του θιάσου, δείχνει πως ο σκοπός αυτός, πέτυχε.

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικές από τις παραστάσεις της Παιδικής Σκηνής:

Πινόκιο, Οι Περιπέτειες Του Ντόναλντ Ντάκ, Ο Ξύλινος Πρίγκιπας, Η Πριγκίπισα Και Το Λιοντάρι, Η Μάγια η Μέλισσα Και η Παρέα Της, Πίπη η Φακιδομύτη, Ρόζ Πάνθηρας, Το Όνειρο Της Αγάπης, Το Κορίτσι Του Δάσους, Παπουτσωμένος Γάτος, Η Κοκινοσκουφίτσα, Η Αλίκη Στη Χώρα Των Θαυμάτων, Η Παναγία Των Παρισίων, Η Μικρή Γοργόνα, Μόγλης Το Παιδί Της Ζούγκλας, Η Πεντάμορφη Και Το Τέρας, Η Τρικυμία, Ο Μάγος Του Όζ, Η Βασίλισσα Του Χιονιού, Η Ωραία Κοιμωμένη, Η Χιονάτη Και Οι 7 Νάνοι, Η Σταχτοπούτα, Ο Μικρός Πρίγκιπας κ.α.

Τα τελευταία χρόνια οι παραστάσεις της Παιδικής Σκηνής Ροντίδη, περιοδεύουν όλο τον χρόνο, με ένα ή και δύο παιδικά θεατρικά έργα, σε ολόκληρη την Ελλάδα αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Σε αυτές τις παραστάσεις προτιμούνται σπουδαστές, από το Α΄, Β΄και Γ΄ έτος αλλά και απόφοιτοι της σχολής, όπου και τους παρέχεται η νόμιμη οικονομική κάλυψη αλλά και τα θεατρικά ένσημα που ορίζει ο νόμος του κράτους.

..και το μαγικό ¨ταξίδι¨ συνεχίζεται…

Info:

Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης

Σάββατο 1  Aπριλίου 2017

Ώρα 18:00

Γενική είσοδος 6€.

Κρατήσεις θέσεων  6944062928

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΡΟΝΤΙΔΗ

Δεσπεραί 13 Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο : 2310274570

Fax:           2310261584

e-mail : info@rontidis.gr

 

Be the first to comment!
 
Leave a reply »