Θέατρο
639 views 0 comments

Ο «Πήτερ Παν» προσγειώνεται στην Αλεξανδρούπολη

by on Ιούλιος 23, 2017
Details
 
Editor Rating
Total Score

Hover To Rate
User Rating
User Score

You have rated this

 

Το «Θέατρο του Βορρά», ταξιδεύει φέτος το καλοκαίρι στους αιθέρες επιλέγοντας την ιστορία του Πήτερ Πάν, του παιδιού που ποτέ δεν μεγαλώνει και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους  να πετάξουν  μαζί του στο Δεύτερο άστρο δεξιά και ευθεία μέχρι το πρωί!

Το πολυαγαπημένο έργο των παιδιών ζωντανεύει σε μια θεατρική παράσταση που υπόσχεται περιπέτεια, εκπλήξεις, μαγικές στιγμές, συγκίνηση και πολύ χιούμορ. Μια παράσταση γεμάτη μουσική, χορό και πολύ -πολύ τραγούδι!

Οι συντελεστές της παράστασης  μας προσκαλούν  να ανακαλύψουμε ξανά την χαμένη αθωότητα και να πετάξουμε στον κόσμο της παιδικής φαντασίας, εκεί όπου υπάρχουν οι νεράιδες, οι πειρατές, τα χαμένα παιδιά, και το παιδί που δεν θα μεγαλώσει ποτέ

H ιστορία  ξεκινάει μια νύχτα γεμάτη αστέρια όταν Πήτερ Πάν προσγειώνεται στην κρεβατοκάμαρα των παιδιών της οικογένειας Ντάρλινγκ, για να τους μάθει να πετάνε και να τους ταξιδέψει στη Χώρα του Ποτέ.

Εκεί θα συναντήσουν την Τίνκερμπελ, την Τάιγκερ Λίλυ, τα Χαμένα Παιδιά, τις γοργόνες αλλά και τον Κάπτεν Χούκ με τους πειρατές του. Η μια περιπέτεια διαδέχεται την άλλη, μέχρι να καταφέρουν τα παιδιά να βρουν ξανά το δρόμο για το σπίτι.

Στη μαγική αυτή πτήση  θα γνωρίσουμε από κοντά τη Χώρα του Ποτέ, τη λίμνη που ζουν οι γοργόνες και για να δούμε τα αξιόθεατα του νησιού του Πήτερ Παν, θα ανέβουμε στη γαλέρα του Κάπτεν Χούκ!  Θα γνωρίσουμε «Έναν κόσμο που είναι φτιαγμένος από πίστη, εμπιστοσύνη και νεραϊδόσκονη.»

a12605_567853b39498453f9612f556ccc918c8

Συντελεστές της παράστασης:

Κείμενο | Σκηνοθεσία | Κοστούμια: Μπίλιω Κωνσταντοπούλου

Μουσική: Μαρίνος Καρπούζας

Σκηνικά: Δανάη Πανά

Κατασκευή Κοστουμιών: Μαίρη και Λίτσα Τζιουβάρα

Χορογραφίες: Χρήστος Κατίδης

Επιμέλεια Σκηνικού: Anna Wasiac

Φωτισμοί: Γ. Ζίγκας

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Βαγγέλης Καλλίτσογλου, Αγγελική Κωστάκη, Γιάννης Τσιακμάκης, Μαριλένα Πιστέντη, Δέσποινα Σαρόγλου και Μάρι Χεκιμιάν

Info:

947x288

«Πήτερ Παν»

Δημοτικό Κηποθέατρο Αλεξανδρούπολης

Τετάρτη 26 Ιουλίου, ώρα 21.00

Διάρκεια: 90 λεπτά

Τιμή εισιτηρίου:  8 ευρώ (Προπώληση) , 10 ευρώ (Ταμείο)

Προπώληση: Βιβλιοπωλείο Βαταμίδης

Πανελλαδική προπώληση: Καταστήματα SevenSpots, MediaMarkt, ReloadStores, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, www.viva.gr, viva τηλεφωνικό κέντρο 11876

Πληροφορίες: Τηλ.  6986523898

Θέατρο του Βορρά:

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «Θέατρο του Βορρά» είναι ένας φρέσκος καλλιτεχνικός θεατρικός οργανισμός, με έδρα την Θεσσαλονίκη. Ως αντικείμενο έχει την οργάνωση και παρουσίαση θεατρικών και μουσικών παραστάσεων, κινηματογραφικών προβολών, καλλιτεχνικών εκδηλώσεων καθώς και σεμιναρίων από αναγνωρισμένους καλλιτέχνες.

Φιλοδοξία της είναι να δώσει ώθηση στην καλλιτεχνική δραστηριότητα της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας γενικότερα, παρουσιάζοντας ποιοτικές παραστάσεις δικής της παραγωγής, είτε επιλεγμένες παραστάσεις από άλλα θέατρα της Αθήνας ή του εξωτερικού που ταιριάζουν με το καλλιτεχνικό προφίλ της, για θέματα που αφορούν την κοινωνία, προωθώντας νέους συγγραφείς Έλληνες και ξένους, συνάπτοντας συνεργασίες με καλλιτέχνες ή άστεγες νεανικές ομάδες, κυρίως της Θεσσαλονίκης, καθώς και με ποικίλους άλλους τρόπους και πρωτοβουλίες, με ξεκάθαρο πάντα τον καλλιτεχνικό προσανατολισμό της.

Κύπρου 15. Θεσσαλονίκη, ΤΚ 54 641

https://www.theatrotouvorra.com/

https://www.facebook.com/TheatroTouBorra

email: Theatrotouvorra@gmail.com

Tηλ. 6986 523898​, 2310 858081

Fax. 2310 858081

 

 

 

Be the first to comment!
 
Leave a reply »